Upphandla för utveckling

Är du ansvarig för eller involverad i upphandlingar för digital skola? Leverantör inom EdTech?  Eller kanske bara nyfiken på hur man gör när man upphandlar en effektfull utveckling av skolans digitalisering och vill lära dig mer?

Då ska Du läsa  ”Upphandla för utveckling – Digital skola från vision till verklighet” som nu finns ute till försäljning hos Gleerups och alla de stora bokdistributörerna.

Boken ger en grundläggande förståelse för strategisk upphandling med fokus på effektmål och innehåller en mängd handfasta tips och råd kring vad man kan och bör tänka på när man upphandlar effektfullt i allmänhet, och i kontexten digital skola i synnerhet.

I boken kan du också steg för steg följa hur man organiserar och genomför hela upphandlingsprocessen, från förberedelsefasen via upphandlingsfasen till utvärderings- och uppföljningsfasen. Du får också en orientering i förfrågningsunderlagets olika delar samt ta del av en del reflektioner om ledarskap av det förändringsarbete som dessa upphandlingar är en viktig del av. Du kan provläsa några sidor ur boken här!

Sagt av Skolchefen, Utvecklingsledaren IKT och Product Managern om boken ; 

” Insiktsfull och ett bra stöd. Läs om du inte redan har gjort det ”

” Bra bok. Lättläst!  ” 

” Kanon! Den måste min chef läsa. ”

Hör av Dig för ett samtal om hur vi tillsammans kan stärka Din och Din verksamhets förmåga att upphandla för utveckling och nå framgång med skolans digitalisering.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *