#Blogg100 – Nu kör jag!

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagarAtt ganska ogenomtänkt anmäla sig till en utmaning som handlar om att blogga minst en gång varje dag, 100 dagar i rad, är en smula olikt mig. Inte för att jag inte gillar att skriva, utan mer för att jag har så galet svårt att skriva kort, snabbt eller för den delen opretentiöst. Så varför då #Blogg100 ? Ja, kanske är det helt enkelt dags för mig att utmana prestationsprinsessan i mig. Kanske är jag redo för ett misslyckande att lära av. Kanske kommer diagnosen om några veckor. Hur som helst, nu kör jag. Detta blir mitt första inlägg i raden av hundra Och temat blir framöver inte helt otippat i huvudsak olika tankar om min mission här i livet;

Att berika utbildning och lärande.

Nyfiken på #Blogg100? Hänga på? Då kan du läsa mer här.

2 reaktion på “#Blogg100 – Nu kör jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *